El passat dia 15 de febrer de 2013 vàrem obrir les portes de 3π Tàgores, un nou centre formatiu a Igualada. I ho feiem amb tota la il·lusió del món per tirar endavant el projecte i intentar fer les coses ben fetes.

Tenim moltes idees, ens agrada ensenyar, ens agrada compartir el que sabem i ens agrada poder ajudar als altres. Per aquests motius i molts més encetàvem aquest projecte que confiem que duri molt temps entre nosaltres.

Des de 3π Tàgores no només ens volem limitar a fer classes de repàs a Igualada, també volem fer altres coses. Volem crear grups d’estudi, separarem per assignatures i nivells els alumnes, farem uns eguiment continuat amb els alumnes – pares – escola, i a més a més de tot això: hem creat uns apunts propis. Sobretot per aquelles matèries de més nivell i que acostumen a costar més. No ens limitarem a repassar la matèria, sinó que impartirem classes, donarem material complementari i hi posarem tot l’esforç i empenta possibles.

Tanmateix, això no només es tracta d’aprendre la matèria o bé d’aprovar un examen, també es tracta de motivar i de transmetre aquesta energia: som joves i estem motivats per fer-ho.

Per fer el tret de sortida a tot això, el passat 15 de febrer ens vàrem reunir amics, coneguts i familiars per fer una mica d’inauguaració del centre. Us en deixem algunes fotos…

Moltes gràcies a tots i endavant!

[wooslider slider_type=”attachments” limit=”6″]